Groepsfoto Extremadura Reis1Onze organisatie is ook gespecialiseerd in groepsreizen waarbij bedrijven, verenigingen of andere groepen hun wensen aan ons overlaten en waarbij wij samen met u de geschikte reis samenstellen. Groepsreizen zijn mogelijk vanaf 25 personen en wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om deze reis samen -met u- tot een succes te maken.

Met ons netwerk binnen de hotelwereld, speciale evenementen of een mooie busreis afgestemd op uw wensen is het mogelijk iets speciaals samen te stellen voor een reis die niet in de reguliere reisgidsen of via internet verkrijgbaar is.

groepsreis-1Onze specialisten hebben ruime ervaring in Lezersreizen, Wintersportvakanties, aparte bus-groepsreizen met overnachtingen in bijzondere hotels waaronder Spaanse de Paradores of Portugese Pousadas. Samen met u kunnen wij bepalen met welk budget e.e.a.  uitvoerbaar is.

Wij hebben ruime ervaring, omdat veel bedrijven of verenigingen deze reizen bij ons onderbrengen waarbij wij zorgdragen voor een succesvolle reis.

Voorop staat dat wij bijv. binnen Spanje gebruik maken van goede en gerenommeerde busbedrijven zoals Ultramar (TUI groep), Nederlandse reisleiding, goede 4-sterrenhotels, mooie routes allen uiteraard in overleg met de opdrachtgevers. Onze busreizen zijn ook   in zijn geheel uit te kopen, te wijzigen en aan te passen zodat de groep een volledige reis op maat krijgt aangeboden.

Veel verenigingen en bedrijven hebben hun reizen reeds bij ons ondergebracht, waarbij wij als organisatie trots zijn groepen van 300 personen een fijne vakantie of dag te hebben aangeboden.
Tevens kunnen wij meertalige reisleiding aanbieden die op een correcte wijze deze reizen tot een succes zullen maken en waarbij prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vraag bij ons een offerte of u kunt met een voorstel komen, zodat wij vanaf de basis een geschikte en mooie reis kunnen samenstellen.

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier of bel ons op (+31) 020 894 6445 in Nederland of op (+34) 966 764 957 in Spanje om ook het zo belangrijke persoonlijke contact te waarborgen.

KLIK HIER VOOR HET CONTACT FORMULIER ...

Contactformulier

reCAPTCHA is required.